Opcions
X

Casa paredada amb jardí.

Ref: 830

440.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Casa aparellada seminova de més de 160 m2 amb espaiós jardí privat en venda en zona residencial Pla de Montgat. Disposa de 3 àmplies i assolellades habitacions (2 d'elles amb accés a terrassa) i de 3 banys. Gran saló - menjador amb sortida directa al jardí. Cuina - office amb safareig. Distribuïdor i sala de màquines. Excel·lent situació, a uns minuts de la platja, De comerços i de la RENFE (1 zona). Situada a només uns minuts caminant del nou col·legi internacional Hamelin (en construcció, amb previsió d'inauguració 1/2016) i també del futur mercat municipal.

Especificacions
3
2
169
Localitat
Espanya » Barcelona » Montgat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat