Opcions
X

Pla de Montgat, casa aparellada en venda

Ref: 0381-00087

465.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Casa adossada de 3 dormitoris + golfes. Consta de 2 banys complets, saló menjador amb sortida a jardí de 80 m². Golfes de 25 m² amb sortida a solàrium. Cuina office. Garatge per dos cotxes. Totes les habitacions dobles amb armaris encastats. Situada a zona excepcional de Montgat, a 3 min. estació de Renfe de Montgat Nord i molt prop de zona comercial amb tots els serveis bàsics.

Especificacions
4
3
242
Terraza
Jardín
Vistas al Mar
Piscina
Parking
Localitat
Espanya » Barcelona » Montgat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat