Opcions
X

Ampli xalet a 4 vents en venda, a Sant Pol de Mar.

Ref: 904

450.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Aquesta àmplia casa de 434m, construïda en parcel·la de 816m, està distribuïda en 3 plantes. A la planta principal disposa de gran saló menjador de 45m2, amb sortida a terrassa porxada, cuina office de 25m2, cambra de rentat, 2 habitacions i bany complet. En planta 1a, 3 habitacions dobles, amb sortida a terrassa, bany i lavabo ia la planta soterrani, garatge,zona de vestidors, amb bany, sala polivalent i sortida a porxo. A l'exterior, bonic jardí amb barbacoa i zona comunitària amb piscina i pista de tennis.

Especificacions
5
+4
434
Jardín
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Sant Pol de Mar
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat