Cercador avançat
Opcions
X

Bonic i lluminós pis en venda, al pla de Montgat.

Ref: M16047

350.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Pis en immillorable zona del Maresme, Pla de Montgat, a escassos metres de la platja i de l'estació de renfe de Montgat Nord. Situada en un passeig de vianants molt a prop del nou mercat municipal, mercadona i diversos col·legis, entre els quals es troba el pretigiós Hamellin.
Situat en un complex comunitari amb dues piscines i uns jardins enjardinades.
aquesta vivienda de 104m, Consta de 4 habitacions i dos banys, un d'ells en suite. Terrassa de 10m² orientada a sud. Cuina-office amb accés a safareig. Parquet en saló menjador i habitacions, gres a banys i cuina. Pis amb molta llum i vistes al mar.
Plaça de pàrquing a la mateixa finca, inclosa en el preu.

Especificacions
4
2
104
Ascensor
Jardín
Vistas al Mar
Parking
Piscina
Localitat
Espanya » Barcelona » Montgat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat