Opcions
X

Magnífica casa avantguardista en venda, en plà de Montgat.

Ref: M16075

600.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Magnífica casa avantguardista en venda, en plà de Montgat. Aquesta lluminosa casa de 268m, està distribuïda en dues plantes i ampli garatge privat de 2 places, amb entrada comunitària a peu de carrer i accés directe, a peu a la parcel·la. La planta principal consta de rebedor, ampli saló menjador de 39m, <strong> amb sortides a zona porxada / jardí i piscina cuina office amb 2 accessos directes a jardí, un d'ells passant per galeria / zona d'assecat, que dóna a zona piscina. Aquesta planta també compta amb lavabo de cortesia. A la planta primera, ampli distribuïdor, 4 habitacions amb armaris encastats, una d'elles tipus suite amb bany, disposat en dos ambients, un amb banyera, dutxa wc, i bideti un altre amb doble pica i zona vestidor, en aquesta planta hi trobem 2 banys més un amb banyera i un altre amb dutxa. A l'exterior, bonic jardí i piscina. La casa disposa de calefacció, aire condicionat per conductes, parquet i persianes automatizadas.Esta casa està situada en una de les millors, tranquil·la i estratègiques zones de Montgat, a 4 minuts caminant del col·legi internacional Hamellin ia pocsmes d'altres 2 escoles, mercat municipal i mercadona (de pròxima obertura 2016), accés a autopista, sense pagament fins a la la ciutat de Barcelona ia 10 minuts de la mateixa, estació de tren Montgat nord, amb pagament una zona, igual que a zona metropolitana de Barcelona ia 5 minuts caminant de la platja.

Especificacions
4
+4
268
Jardín
Parking
Piscina
Localitat
Espanya » Barcelona » Montgat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat