Opcions
X

Pis d'obra nova de 4 habitacions a carrer marina 102

Ref: G16085

620.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Fantàstic pis d'obra nova compost de quatre habitacions una d'elles en suite, totes les habitacions són exteriors i molt assolellades. Ampli saló menjador amb sortida a balcó, cuina office i dos banys complets.

Situada a poca distancia del Port Olímpic i la platja, molt ben comunicat amb la ronda del litoral i la diagonal, i amb tots els servis i transports públics propers.

Opció de 2 places de pàrquing a la mateixa finca i traster.

Especificacions
4
2
117
Ascensor
Obra nueva
Parking
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Barcelona - Sant Martí
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic B

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat