Cercador avançat
Opcions
X

Baixos amb jardí i gran terrassa a nventa al plà Montgat

Ref: M17008

340.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Planta Baixa al Pla de Montgat orientat a sud aquest i amb una elegant decoració minimalista. Consta de tres habitacions dobles, amb armaris encastats i un bany complet. La cuina-office independent amb sortida a terrassa de 164m². Safareig al costat de la cuina i amb sortida al pati. Sala menjador amb sortida a jardí de 45m². Una plaça d'aparcament gran fins ianada al preu, zona comunitària amb piscina. Pocs veïns.

Especificacions
3
1
80
Ascensor
Jardín
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Montgat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat