Cercador avançat
Opcions
X

Casa amb piscina i vistes al mar en venda a Alella

Ref: 23

1.000.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

El rebedor de la casa a la planta baixa et dóna accés al gran saló menjador en 2 ambients d'uns 50 m² amb accés directe al jardí ia la magnífica i àmplia cuina d'uns 20 m², amb accés a la zona de barbacoa al jardí. Seguint per la cuina, hi ha una cambra de màquines i un lavabo de cortesia i tornes al rebedor. Entrant a la dreta ens trobem amb dues àmplies habitacions amb armaris encastats i un bany completo. Pujant les escales des del rebedor accedim a la planta superior amb un gran vestíbul amb sortida a terrassa i tres habitacions dobles, dues d'elles tipus suite amb bany complet i una amb vestidor. A la planta semisoterrani tenim un garatge per a 3 cotxes i una sala polivalent ideal per a zona de jocs, així com una habitació de serveis amb bany incorporat. El jardí s'estén tot al voltant de la casa amb piscina i zona debarbacoa, tot amb una magnífica orientació al mar. Sol tot el dia i grans vistes al mar.

Especificacions
+5
3
437
Terraza
Jardín
Vistas al Mar
Piscina
Parking
Lujo
Localitat
Espanya » Barcelona » Alella
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat