Cercador avançat
Opcions
X

Fabulós dúplex en venda a pla de Montgat

Ref: 0381-00023

387.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Dúplex en immillorable zona residencial del Baix Maresme, a dos minuts a peu de l'estació de rodalies i de la platja, a 15 minuts amb tren de plaça Catalunya. Consta de 4 habitacions, una d'elles suite, altra doble i dos individuals. Un lavabo i un bany, aire condicionat i calefacció per gas natural. Saló menjador amb sortida a porxo i jardí de 170 m². Zona comunitària amb piscina i pàdel, tot per a 34 veïns.

Especificacions
4
2
130
Obra nueva
Terraza
Jardín
Piscina
Parking
Ascensor
Localitat
Espanya » Barcelona » Montgat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat