Cercador avançat
Opcions
X

Pis seminou en venda a Tiana

Ref: M18046

375.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Pis seminou de 125m construïts. L'habitatge consta de saló menjador de 24m amb sortida a agradable terrassa amb 2 ambient s, cuina office, 3 habitacions, una en suite, un altre bany complet i despatx.

Plaça de pàrquing.

Es ven moblat. Es va adquirir el 2013 i pràcticament no s'ha habitat. un veucino per planta.

Bona ubicació, a cinc minuts amb cotxe de la platja i escola internacional Hamelin ia tocar de l'accés a l'autopista per on arribem en 15 minuts de la ciutat de Barcelona.

Especificacions
3
2
125
Ascensor
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Tiana
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat