Cercador avançat
Opcions
X

Pla de Montgat: àtic de 4 habitacions dobles + estudi

Ref: 40

365.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Fabulós àtic dúplex amb immillorables vistes al mar i sol tot el dia. Consta de 4 habitacions dobles, una d'elles tipus suite, i un altre bany complet. Àmplia cuina amb safareig independent. Terrassa de 60m ² a la part superior del pis (accés des de l'interior de l'habitatge). Zona comunitària amb piscina i plaça de pàrquing. Zona privilegiada de Montgat, a 3 minuts de la platja, de l'estació de tren de rodalies a 20 'de Plaça Calunya a Barcelona, i prop també de la NII i de l'Autopista. Col·legis, guarderies i zona comercial.

Especificacions
4
2
136
Terraza
Jardín
Vistas al Mar
Piscina
Parking
Ascensor
Localitat
Espanya » Barcelona » Montgat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat