Cercador avançat
Opcions
X

Magnífica casa en venda a sant Berguer

Ref: M16030

950.000€ Compra | No disponible

Detalls

Aquesta gran casa, situada a la prestigiosa zona de Sant Berger, té una superfície construïda de 398 m2 sobre un solar de 500m2 i està distribuïda en 3 àmplies i còmodes plantas.La planta soterrani de 125m2 consta del garatge per a dos cotxes, traster, sala jocs, sala billar i bany complet.
A la planta baixa de 149m2 ensdóna la benvinguda un ampli rebedor que dóna pas al saló-menjador de 47m2, fantàstica cuina-office de 25m2, despatx, lavabo de cortesia i quart de rentat i planxa.
En planta primera de 100m2 trobem 1 habitació tipus suite amb vestidor i bany incorporat, 3 habitacions dobles, totes elles amb armaris encastats i 1 bany complet.
Ademas la casa té calefacció a gas, parquet en planta principal i primera, persianes motoritzades, reg automàtic, i una estupenda piscina. Tota la casa gaudeix de gran lluminositat i unes espectaculars vistes panoràmiques al mar. Es troba a 200 m del club de tennis, camp de golf ia pocs minuts de la platja.
Urbanització amb servei de vigilància.

També lloguer amb opció compra 3500 / mes.

La compradora del present immoble liquidarà a més del preu anunciat, el 10% del preu finalment acordat per ambdues parts (5% si és menor de 32 anys i el destina a habitatge habitual).

 

Especificacions
5
3
Jardín
Vistas al Mar
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Teià
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat