Cercador avançat
Opcions
X

Magnífica i àmplia casa en venda o lloguer a allella.

Ref: M16053

1.150.000€ Compra

Detalls

Magnífica casa Avantguardista de 375 m construïts, en parcel · la de 500m. Amb una estructura fora del comú, aquest habitatge distribueix les seves estades al voltant d'una escala central, que divideix la casa en dos amplis i lluminosos espais amb vistes a la vall i el mar. Es distribueix en tres plantes. un soterraniamb ampli garatge i celler. A la planta principal trobem, ampli saló amb sortida directa a terrassa porxada, cuina office rebost, zona de rentat i lavabo. En planta 1a, 4 àmplies habitacions, una d'elles tipus suite amb bany, un altre bany complet i diverses terrazas.En exterior zona de terrassa porxada i bonic jardí amb piscina.

També en lloguer per 3.500 € / Mensual.

En cas de venda: * La compradora d'aquest immoble liquidarà a més del preu anunciat, el 10% del preu finalment acordat per ambdues parts (5% si és menor de 32 anys i el destina a habitatge habitual).

Especificacions
4
3
375
Jardín
Lujo
Vistas al Mar
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Alella
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat