Cercador avançat
Opcions
X

Magnífic xalet d'alt standing en venda a Premià de Dalt.

Ref: M17034

1.350.000€ Compra | ALQUILADA

Detalls

Espectacular casa de luxe a Premià de Dalt, emplaçada a fantàstica parcel·la de 1000m2, molt privada i amb piscina. Aquesta àmplia casa d'alt standing es caracteritza per les seves grans espais i lluminositat. A l'entrar, ens trobem un gran hall que comunica amb el seu saló menjador, A dos nivells i sortida directa a jardí. Cuina office molt àmplia, en perfecte estat i sortida directa a barbacoa i porxo, ideal per a les tardes d'estiu. La casa consta de cinc habitacions, totes dobles i una tipus suite amb bany amb dutxa i jacuzzi. Aquesta propietat té tres banys i un lavabo de cortesia i dues àmplies terrasses amb vistes al marmediterrani.

* La compradora d'aquest immoble liquidarà a més del preu anunciat, el 10% del preu finalment acordat per ambdues parts (5% si és menor de 32 anys i el destina a habitatge habitual).

Especificacions
+5
+4
537
Jardín
Lujo
Vistas al Mar
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Premià de Dalt
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic D

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat