Cercador avançat
Opcions
X

Gran Xalet de luxe a can Teixidó.

Ref: M18033

4.500€ Lloguer Mensual

1.450.000€ Compra

Detalls

Gran casa senyorial de 500m2 construïda en terreny de 680m2. Està distribuïda en 2 plantes, més la planta soterrani destinada a garatge per a 4-5 cotxes, zona de gimnàs i maquinàries de piscina.

La planta principal, hi saló de 50m2 amb llar de foc, menjador, cuina semi nova amb safareig independent, despatx i lavabo de cortesia.
La planta de nit, cuenta amb suite principal, amb sortida a terrassa, gran vestidor i gran bany amb hidromassatge, dutxa de grans dimensions i wc separats i altres 4 habitacions amb un gran bany d'hidromassatge, dutxa i wc separats. Golfes.
Tota la propietat està protegida amb un modern i sofisticat sistema de alarma.Previsión per apartament de servei amb bany.
Can Texidó, té unes meravelloses vistes al mar i al poble d'Alella. es trobentra a 2 minuts de la platja, a 5 minuts de l'escola internacional Hamelin i estació de Montgat nord, a tan solo15 minuts del centre de Barcelona
En cas de lloguer es requereixen tres mesos de fiança. Jardiner, manteniment piscina + impost residus, inclòs en el preu.

 

Especificacions
+5
+4
500
Jardín
Lujo
Vistas al Mar
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Alella
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat