Cercador avançat
Opcions
X

Àtic dúplex amb vistes al mar en venda a plà de Montgat.

Ref: M17097

430.000€ Compra | VENDIDA | Cas d'Èxit

Detalls

Bonic dúplex de la clau d'or, en venda a plà de Montgat, immillorable orientació i situació, amb magnífiques vistes clares al mar i la ciutat. A 5 minuts caminant de l'estació, platja i entrada a l'autopista ia tocar de mercat, mercadona i col·legis, entre ells l'internacional Hamelin.El pis consta de saló menjador amb sortida aterraza, cuina office, safareig i 2 habitacions, en planta segona, estudi amb sortida a gran terrassa de 57m, amb caseta de fusta. A més el pis es ven amb 2 places de pàrquing i traster. L'edifici també consta de zona comunitària amb 2 piscines.

Especificacions
2
1
85
Ascensor
Jardín
Vistas al Mar
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Montgat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat