Cercador avançat
Opcions
X

Pla Montgat, gran baixos en venda

Ref: M19021

645.000€ Compra

Detalls

Magnífic i ampli pis de 4 habitacions amb sala polivalent de gairebé 100 m².Cuenta amb 2 magnífiques terrasses a peu de saló d'aproximadament 100 m² cadascuna de ellas.El millor pis de tota la promoció de la clau d'or en venda al Pla de Montgat, sense cap duda.Cuenta a més amb 2 banys, un d'ells tipus suite a l'habitació principal, cuina tipus office i lavadero.El piso disposa a més de 2 àmplies places d'aparcament i un trastero.Inmejorable ubicació, a tocar de tots els serveis i col·legi internacional Hamelin. A cinc minuts a peu de la platja i estació Montgat Nord. Accés i sortida directa des d'autopista, a 15 minuts de Barcelona.

Especificacions
4
2
194
Ascensor
Jardín
Vistas al Mar
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Montgat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat