Cercador avançat
Opcions
X

Magnífica casa en venda a Tiana

Ref: 384

425.000€ Compra | VENDIDA

Detalls

Magnífica casa cantonera a la venda a Tiana, amb entrada independent. Té un gran pi centenari que atorga una espectacular ombra a l'estiu en un magnífic jardí de 250m² que circumda tota la casa, amb àmplia zona de barbacoa.
A la planta baixa disposa d'un lavabo, una àmplia cuina tipus office amb safareig independent i sortida directa al jardí, i un saló menjador amb llar de foc, Una habitació singular i entrada principal.
A la planta primera hi ha 3 habitacions, una d'elles tipus suite amb vestidor i terrassa, i dues habitacions més que comparteixen un altre bany complet.
A la planta superior hi ha una gran sala polivalent amb sortida a terrassa totalment a sud amb sol tot l'any.

Plaça d'aparcament opcional.

* La compradora d'aquest immoble liquidarà a més del preu anunciat, el 10%del preu finalment acordat per ambdues parts (5% si és menor de 32 anys i el destina a habitatge habitual).

Especificacions
5
3
260
Jardín
Parking
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Tiana
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat