Cercador avançat
Opcions
X

Casa amb jardí en venda a Tiana

Ref: 414

570.000€ Compra

Detalls

Casa de 240m2, a 3 vents amb jardí a Tiana. Compta amb garatge per a 3 cotxes i celler. La planta baixa es distribueix en saló menjador d'uns 30m², cuina office i lavabo de cortesia. A la primera planta es troben 2 habitacions més 1 suite amb bany, un altre bany complet i el safareig. L'última planta disposa d'un estudi amb terrassa, 1 habitació i un aseo.La habitatgecompta amb previsió per instal·lar un ascensor.

Garatge per a 3 cotxes i celler.

Especificacions
4
+4
240
Jardín
Parking
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Tiana
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat