Cercador avançat
Opcions
X

Àmplia casa adossada en venda a Tiana

Ref: 421

710.000€ Compra

Detalls

Magnífic xalet adossat en venda a Tiana. Amb 6 metres de façana, aquesta casa aparellada sorprèn per la seva amplitud. Ofereix un gran saló-menjador amb llar de foc i sortida a una àmplia terrassa, cuina tipus office i lavabo de cortesia a la planta baixa.

A la planta primera hi trobem 3 habitacions, abans4. Una de les habitacions és tipus suite amb vestidor i les altres dues són dobles i comparteixen un bany complet. Disposa, a la planta superior d'una àmplia golfes.

Espaiós soterrani amb garatge.

* La compradora d'aquest immoble liquidarà a més del preu anunciat, el 10% del preu finalment acordat per ambdues parts (5% si és menor de 32 anysi el destina a habitatge habitual).

Especificacions
3
+4
302
Jardín
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Tiana
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat