Opcions
X

Casa a 4 vents amb jardí i amb piscina en venda a Vilassar de Mar

Ref: 511

750.000€ Compra | VENDIDA

Detalls

Àmplia casa amb jardí privat i piscina en venda a Vilassar de Mar La casa té 300 m2 distribuïts entre dues plantes. Disposa de 8 habitacions i 3 banys, un d"ells en suite i un lavabo. Saló - menjador de uns 40 m2 amb llar de foc i amb sortida directa al porxo i al jardí. Cuina office de 16 m2. Gran terrassa de 150 m2 aproximadament. Jardí privat de 350 m2 amb piscina, BBQ i jacuzzi. Garatge i traster.

Especificacions
+5
+4
300
Jardín
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Vilassar de Mar
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat