Cercador avançat
Opcions
X

Magnífica torre amb jardí i piscina en venda a Alella

Ref: 615

693.000€ Compra | No disponible

Detalls

Fabulosa casa d"uns 300 m2 amb vistes al mar ia la muntanya en venda a Alella. Lluminós saló - menjador de 35 m2 aproximadament, amb llar de foc i amb sortida al jardí. Àmplia cuina office amb sortida a la terrassa. La casa disposa de 5 dormitoris, tots ells amb sortida a l"exterior i de 4 banys complets. Gran terrassa amb vistes panoràmiques. Garatge per 4 cotxes, espaiosa sala polivalent, safareig itraster. Parcel · la de 890 m2 amb preciós jardí i agradable piscina envoltada de terra de fusta. A pocs km de Barcelona, a pocs minuts del port esportiu, del golf i de les platges de la Costa del Maresme.

Especificacions
5
+4
293
Ascensor
Jardín
Vistas al Mar
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Alella
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat