Cercador avançat
Opcions
X

Bonica casa amb precioses vistes panoràmiques al mar ia la muntanya a Cabrils

Ref: 443

427.000€ Compra | VENDIDA

Detalls

Bonica casa amb jardí privat i amb precioses vistes en venda a zona residencial de Cabrils. L'habitatge té 213 m2 distribuïts en dues còmodes plantes. A la planta baixa hi ha un ampli i lluminós saló menjador d'uns 45 m2 adus nivells, amb sortida directa al jardí. Impecable cuina - office de 18 m2 aprox. amb safareig i traster, un ampli dormitori i un lavabo. La primera planta disposa de 4 dormitoris, un d'ells en suite i d'un altre bany complet. Totes les habitacions gaudeixen de sortida directa al balcó. garatge per aA 2 cotxes. Parcel·la de 465 m2 amb vistes panoràmiques al mar ia la muntanya.

* La compradora d'aquest immoble liquidarà a més del preu anunciat, el 10% del preu finalment acordat per ambdues parts (5% si és menor de 32 anys i el destina a habitatge habitual).

Especificacions
5
3
213
Jardín
Vistas al Mar
Parking
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Cabrils
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat