Cercador avançat
Opcions
X

Preciosa casa adossada en venda a Premià de Mar, Barcelona

Ref: 625

385.000€ Compra | VENDIDA

Detalls

Magnífica casa adossada amb molt d'encant, en venda a Premià de Mar. Habitatge de 284 m2 distribuïts en 3 plantes. A la planta baixa es troba pati davanter amb arbres fruiters, rebedor, un gran saló - menjador d'uns 50 m2 a dos nivells, amb llar de foc, àmplia cuina-office amb rebost, despatx amb A / A, lavabo pati del darrere amb barbacoa d'obra. La primera planta disposa de 4 habitacions, una d'elles tipus suite amb terrassa amb vistes al mar i un altre bany complet. Tots els dormitoris disposen d'armaris encastats. Preciosa golfes, utilitzada actualment com a estudi, amb terrassa amb boniques vistes. A més una agradable celler i saló en laplanta soterrani i 3 places d'aparcament. Fantàstica situació prop del mar i del tren.

* La compradora d'aquest immoble liquidarà a més del preu anunciat, el 10% del preu finalment acordat per ambdues parts (5% si és menor de 32 anys i el destina a habitatge habitual).

Especificacions
5
3
284
Parking
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Premià de Mar
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat