Cercador avançat
Opcions
X

Preciosa casa adossada amb vistes panoràmiques en venda a Alella

Ref: 637

630.000€ Compra | VENDIDA

Detalls

Preciosa casa adossada en venda a Alella. 312 m2 distribuïts en tres plantes i fantàstica golfes. La planta semi-soterrani consisteix de garatge per a 2 cotxes, traster i una habitació. A la planta baixa hi ha un ampli i molt lluminós saló - menjador d'uns 40 m2, amb sortida directa al jardí amb acollidora terrassa, bonicacuina-office i cambra de bany. En primera planta disposa de 4 dormitoris, 1 d'ells en suite i d'un altre bany complet. La casa disposa d'una terrassa de 12 m2 aproximadament amb vistes panoràmiques i d'una àmplia golfes, utilitzada actualment com a estudi. Immillorable orientació i situació, zona molt tranquil · la a pocs minuts del centre del poble, del transport públic i del mar.

* La compradora d'aquest immoble liquidarà a més del preu anunciat, el 10% del preu finalment acordat per ambdues parts (5% si és menor de 32 anys i el destina a habitatge habitual).

Especificacions
5
3
312
Jardín
Vistas al Mar
Parking
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Alella
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat