Cercador avançat
Opcions
X

Obra nova de 5 habitacions a la venda a Teià

Ref: 223

685.000€ Compra | VENDIDA

Detalls

Cases unifamiliars de moderna construcció, amb 5 habitacions i 3 banys, ofereixen la màxima qualitat d'acabats i tot el que s'espera d'un habitatge unifamiliar amb amplis jardins privats, terrasses, accés immediat a la piscina, garatge particular i un acurat disseny d'espais on la llum i l'amplitud garanteixen un màxim nivell de confort. A pocs minuts de Barcelona, una oportunitat única de gaudir d'un incomparable ninivell de qualitat de vida.

Especificacions
5
3
382
Ascensor
Jardín
Vistas al Mar
Obra nueva
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Teià
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat