Cercador avançat
Opcions
X

Esplèndida casa adossada amb vistes al mar ia la muntanya en venda a Teià

Ref: 709

520.000€ Compra | VENDIDA

Detalls

Casa d"alt standing, envoltada d"arbredes i zones verdes en un marc incomparable a pocs minuts de Barcelona, en venda a l"exclusiva població de Teià a la Costa del Maresme. Impressionants vistes al mar i muntanya.
La casa té 265 m2, grans terrasses i accés privat i directe a la zona comunitària amb piscina des del saló-menjador. Disposa de quatre habitacions dobles ambarmaris encastats, dos lavabos i un lavabo i d"una golfes de 40 m2 amb accés directe a terrassa d"uns 30 m2. Compta amb una cinquena habitació molt àmplia que pot ser utilitzada per servei.
Preciosa terrassa descoberta de 130 m2 aprox. Paviments de marbre i parquet, calefacció individual, aire condicionat per conductes, acabats de disseny, porter automàtic. Garatge per a dos vehicles i traster. Per gaudir d"unes vacions durant tot l"any.

Especificacions
+5
3
332
Jardín
Vistas al Mar
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Teià
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat