Cercador avançat
Opcions
X

Àmplia casa independent amb jardí i piscina en venda a Tiana, Barcelona

Ref: 717

890.000€ Compra | No disponible

Detalls

Àmplia casa d'uns 360 m2 distribuïts entre dues còmodes plantes, construïda sobre parcel·la de més de 800 m2, en venda a Tiana. Disposa de 3 dormitoris, un ampli saló menjador amb llar de foc i amb sortida directa al jardí privat amb piscina. Lluminosa cuina - office, també amb accés a l'exterior. Espanyaciós bany amb banyera d'hidromassatge i altres 2 cambres de bany. Gran terrassa i garatge privat. Zona tranquil a prop del centre del poble.

* La compradora d'aquest immoble liquidarà a més del preu anunciat, el 10% del preu finalment acordat per ambdues parts (5% si és menor de 32 anys i el destina a habitatge habitual).

Especificacions
3
3
360
Jardín
Parking
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Tiana
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic D

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat