Cercador avançat
Opcions
X

Magnífica casa cantonera en venda a Vilassar de Mar

Ref: 735

Detalls

Casa cantonera en venda a Vilassar de Mar. Disposa de 3 habitacions amb armaris encastats, 2 banys complets i d'una acollidora golfes. Un dels dormitoris és tipus suite amb vestidor. Ampli saló - menjador amb llar de foc i gran cuina office, ambdues estades amb sortida al porxo amb zona de barbacoa. compteamb altres 2 terrasses, agradable jardí - pati amb preciosos arbres, garatge i traster. Aire - condicionat (split) i calefacció de gas.

* La compradora d'aquest immoble liquidarà a més del preu anunciat, el 10% del preu finalment acordat per ambdues parts (5% si és menor de 32 anys i el destina a habitatge habitual).

Especificacions
4
3
126
Jardín
Parking
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Vilassar de Mar
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat