Cercador avançat
Opcions
X

Bonica casa amb gran jardí amb piscina en venda a sant pol de mar

Ref: 736

500.000€ Compra

Detalls

Estupenda casa d'uns 160 m2 construïts sobre una parcel·la de 1300 m2, en venda a Sant pol de Mar. Disposa de 4 amplis dormitoris i 2 banys complets. Molt espaiós saló - menjador i cuina, en un sol ambient, amb llar de foc i sortida directa al jardí privat amb piscina. cuenta amb una zona molt bonica de barbacoa i amb una gran terrassa. Vistes panoràmiques al mar. G araje privat. Pou d'aigua propi.

* La compradora d'aquest immoble liquidarà a més del preu anunciat, el 10% del preu finalment acordat per ambdues parts (5% si és menor de 32 anys i el destina a habitatge habitual).

Especificacions
4
2
162
Jardín
Vistas al Mar
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Sant Pol de Mar
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat