Cercador avançat
Opcions
X

Excepcional casa amb oliveres en venda a Cànoves

Ref: 757

1.800.000€ Compra

Detalls

Excepcional finca de més de 3,3 hectàrees en venda a la bonica comarca de la Garriga, Cànoves. Es tracta d'una magnífica propietat completament tancada, amb casa / masia de 400 m² construïts aproximadament, distribuïts en dues còmodes plantes. Els ofereix un ampli saló - menjador de 50 m2 amb llar de foc i con sortida directa al jardí privat amb menjador d'estiu, zona de barbacoa, piscina descoberta i amb accés a l'edificació independent amb piscina climatitzada. Disposa de 6 dormitoris, un d'ells tipus suite, tots els altres dobles i de 3 banys complets. Cuina tipus office, lavabo de cortesia, estudi 2 pous propis, podeu gaudir de pista de tennis i de cavallerisses amb picador, en un entorn natural extraordinari.

* La compradora d'aquest immoble liquidarà a més del preu anunciat, el 10% del preu finalment acordat per ambdues parts (5% si és menor de 32 anys i el destina a habitatge habitual).

Especificacions
+5
3
Jardín
Lujo
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Cànoves i Samalús
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat