Cercador avançat
Opcions
X

Magnífica casa independent amb jardí i piscina en venda a Fontpineda

Ref: 785

450.000€ Compra

Detalls

Xalet independent amb piscina i jardí amb zona de barbacoa en venda en urbanització Fontpineda de Pallejà. La casa en venda té construïts 604 m2 en terreny pla de 1504 m2. Disposa de 3 plantes i està orientada al sud, amb sol tot el dia. Els amplis ispacios exteriors han estat construïts i cures amb molt de gust i són ideals per gaudir amb la familia i amics d'agradables reunions a l'aire lliure. La planta principal ofereix un lluminós saló - menjador (45 m2) amb llar de foc, cuina office de 20 m2 aproximadament, la suite principal, tres dormitoris i segon bany complet. Totes les habitacions són exteriors i disposen d'armaris encastats. En aquesta planta també poden gaudir d'àmplies terrasses. La planta superior de la casa hi ha una fantàstica golfes, actualment destinada a sala de jocs o multiús i tres magnífiques terrasses amb vistes panoràmiques. A la planta inferior de la casa es troba un garatge amb capacitat per al menor a 4 cotxes, una sala amb cuina oberta, dues habitacions i bany. situació privilegiada en urbanització tranquil · la, tan sols 30 km del centre de Barcelona.

* La compradora d'aquest immoble liquidarà a més del preu anunciat, el 10% del preu finalment acordat per ambdues parts (5% si és menor de 32 anys i el destina a habitatge habitual).

Especificacions
+5
3
604
Jardín
Vistas al Mar
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Pallejà
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat