Cercador avançat
Opcions
X

Gran casa amb jardí i piscina en zona privilegiada de vals oriental

Ref: 765

750.000€ Compra

Detalls

Xalet independent de 377 m2 construïts, distribuïts en 3 plantes sobre un solar d'uns 1200 m2. A la planta inferior està ubicat el garatge privat per a 2 cotxes, sala de màquines, habitació individual, cambra de bany i cuina - office. Aquesta planta disposa d'accés independent. Apartament per al servei.La planta principal consta d'un ampli saló - menjador, cuina - office equipada amb electrodomèstics, ambdues estades amb sortida al porxo amb barbacoa i jardí privat amb piscina. 3 dormitoris dobles amb armaris encastats i bany complet. Aquesta habitació tipus suite amb banyera d'hidromassatge i vestidor a la planta superior, que a més ofereix zona de lectura i biblioteca i una

  • 5 dormitoris
  • 3 banys
  • piscina privada
  • parcel·la de 1.200 m²

* La compradora d'aquest immoble liquidarà a més del preu anunciat, el 10% del preu finalment acordat per ambdues parts (5%si és menor de 32 anys i el destina a habitatge habitual).

Especificacions
5
3
377
Jardín
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Cardedeu
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat