Cercador avançat
Opcions
X

Magnífica casa a la venda a llavaneres

Ref: 797

Video de Espectacular casa en venda a llavaneres

2.500.000€ Compra

Detalls

Espectacular propietat a la venda, en parcel·la cantonera de 6.000 m², a la urbanització Rocaferrera de Sant Andreu de Llavaneres, a prop del poble, del Port Balís, i del camp de golf de Sant Vicenç de Montalt.
Tot l'habitatge discorre en una sola planta amb accés directe a jardí, excepte lasuite principal que queda en una planta superior, i la zona de jocs i vestuaris a la planta inferior.
La parcel·la gairebé plana, té un petit desnivell que dota la casa de major excel·lència si és possible, i de bones vistes al mar, mitjançant el jardí i la piscina. Té un nivell inferior, amb accés pla a la sala de jocs i els vestidors.
Gran saló amb sortida al porxo 80 m²; distribuït en dos ambients, un d'ells amb llar de foc. Al costat de l'espaiós saló, tenim un acollidor i bonic despatx amb sortida al porxo, i un gran menjador amb magnífiques vistes al jardí i amb accés a la cuina.
La cuina és, com ha dit el nostre fotògraf, com per a "un hotel". Molt espaiosa amb gran office i accés a la zona de planxa i habitacions (2) de servei i bany de servei.
Si tornem a l'entrada principal, hi ha un gran distribuïdor que divideix la casa en dues ales, la de l'esquerra o de dia i servei, i la de la dreta, o de nit. També distribueix les plantes inferior o de jocs, i la superior on es troba la suite principal, i una suite secundària, pàger als més petits de la casa.
En l'ala dreta de la planta principal, es troben 4 suites, totes elles dobles, i una habitació senzilla.
També disposa de garatge a la façana nord de la casa per a dos cotxes, amb accés directe a la planta principal.
A l'entrada de l'habitatge ens rep amb una imponent alzina i una rocalla ESPECTACLEar.
El jardí fa un lleuger pendent cap al mar i al final d'aquest trobem una bonica piscina.

* La compradora d'aquest immoble liquidarà a més del preu anunciat, el 10% del preu finalment acordat per ambdues parts (5% si és menor de 32 anys i el destina a habitatge habitual).

Especificacions
+5
+4
789
Jardín
Lujo
Vistas al Mar
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Sant Andreu de Llavaneres
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat