Cercador avançat
Opcions
X

magnífica casa independent amb piscina a Tiana.

Ref: 513

742.000€ Compra

Detalls

Gran casa amb jardí i piscina en venda a Tiana, costa del Maresme. compta amb 5 amplis dormitoris més d'una magnífica golfes i amb 3 banys complets. ampli i lluminós saló-menjador d'uns 40 m2 amb sortida directa al porxo i al bonic jardí amb piscina. té bonica i espaiosa cuina - office amb molta llum. disposa de garatge de més de 100 m2 i de 2 trasteros ..

* La compradora d'aquest immoble liquidarà a més del preu anunciat, el 10% del preu finalment acordat per ambdues parts (5% si és menor de 32 anys i el destina a habitatge habitual).

Especificacions
+5
3
404
Jardín
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Tiana
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat