Cercador avançat
Opcions
X

Magnífica casa amb dos habitatges en venda a Sant Vicenç dels Horts

Ref: 825

580.000€ Compra

Detalls

Gran edificació amb dos habitatges independents i espais comuns, a la zona de Sant Roc de Sant Vicenç dels Horts

Construïda sobre una finca de més de 1.000 m². l'habitatge té 700 m² construïts entre els dos habitatges, terrasses i porxo ide un amplíssim soterrani.

Compta amb dos habitatges independents de 140 m² i 120 m² respectarctivamente, en les dues plantes superiors, totes dues amb llar de foc i calefacció per gasoil, grans terrasses amb magnífiques vistes, 4 i 3 habitacions dobles, espaioses habitacions suite i dos banys complets per habitatge.

La planta baixa és zona compartida. Té sostres alts i consta de dues habitacions, lavabo i gran espai diàfan amb una cuina addicional, barra americana, i zona exterior amb porxo cobert i una terrassa grande amb barbacoa.

Aparcament de 46 m2.

* La compradora d'aquest immoble liquidarà a més del preu anunciat, el 10% del preu finalment acordat per ambdues parts (5% si és menor de 32 anys i el destina a habitatge habitual).

Especificacions
+5
+4
700
Jardín
Parking
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Sant Vicenç dels Horts
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat