Cercador avançat
Opcions
X

Romàntica masia a la venda a Vic

Ref: 828

1.100.000€ Compra

Detalls

Fantàstica propietat, ideal per a negoci rural masia totalment restaurada a la venda a muntanyola (Vic) en una finca d'unes 12 hectàrees i mitja, trobem un romàntic bosc de cedres, alzines i roures on creixen exquisides bolets com "fredolics" o "llenegues" . la Masi principal, construïda a mitjans del s.XIX, disposa de diverses sales d'estar, menjador, cuina, safareig, porxo i habitación de servei tipus suite a la planta baixa. a la planta superior disposa d'un ampli saló i quatre habitacions dobles, i dos banys complets, amb accés a fantàstic porxo amb vistes panoràmiques. la zona més immediata a l'habitatge disposa de jardí i piscina (a rehabilitar), casa de masovers i nau per guardar eines del camp. a tan sols una hora de Barcelona, ​​autèntica finca d'esbarjo, ideal per cultivar tot tipusde fruiters (aigua de pou), o cria de cavalls. ideal per a casa de turisme rural o hípica.

* La compradora d'aquest immoble liquidarà a més del preu anunciat, el 10% del preu finalment acordat per ambdues parts (5% si és menor de 32 anys i el destina a habitatge habitual).

Especificacions
+5
+4
845
Jardín
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Vic
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat