Cercador avançat
Opcions
X

Casa independent de 388 m2 a Santa Coloma de Cervelló

Ref: 840

505.000€ Compra | VENDIDA

Detalls

Situada en una zona molt tranquil · la i propera al centre urbà. Sobre una parcel·la de 600 m²se troba aquesta magnífica propietat de amplíssimes estades construïda amb exquisit gust, materials d'altíssima qualitat i en perfecte estat de conservació.

4 Grans habitacions dobles de 17, 20, 22 i 25 m², una deelles suite, 3 banys complets i un lavabo. Cuina office de 17 m², amb sortida directa al jardí privat, ampli saló menjador, golfes de 80 m² amb llar de foc i terrassa solàrium. Aparcament privat de 100 m². Diverses terrasses en tots els nivells de l'habitatge, barbacoa i cuina exterior en una zona enjardinada de 450 m², embellida per roca natural, que gaudeix de privilegiada privacitat.

Propietat condicionada amb calefacció radiant, ascensor privat, gas natural, tancaments d'alumini amb doble vidre, trasters, safareig i vídeo porter.

* La compradora d'aquest immoble liquidarà a més del preu anunciat, el 10% del preu finalment acordat per ambdues parts (5% si és menor de 32 anys i el destina a habitatge habitual).

Especificacions
4
+4
388
Ascensor
Jardín
Lujo
Parking
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Santa Coloma de Cervelló
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat