Cercador avançat
Opcions
X

Espectacular masia en venda a Alella.

Ref: 868

1.980.000€ Compra

Detalls

Espectacular masia de 700m construits, amb terreny de 20.000m, exquisidament reformada, amb vista panoràmica sobre el mar i també a la muntanya. La casa està distribuïda en 2 plantes, amb un total de 10 habitacions i 7 banys.

A la planta baixa trobem un ampli saló menjador, cuina office totalment iquipada, cambra de rentat, traster, celler, 1 habitació tipus suitte, amb meravelloses vistes panoràmiques al mar, bany i vestidor, 1 habitació doble amb bany, un altre bany individual i despatx.

A la planta segona hi ha un ampli saló menjador amb altell, 3 habitacions individuals, una d'elles amb vestidor, una altra habitació doble amb altell i vistes al mar iun altre magníficfo saló amb cuina tipus americana.

Tota la casa té acabats de gran qualitat amb nombrosos i pràctics detalls, com per exemple, miralls termics en els banys. Els sòls són radiants i la carpienteria de fusta de roure, aire condicionat amb bomba de calor i consta d'aparcament per a 2 cotxes.
La casa esés a 15 minuts, en cotxe, de Barcelona ia escassos 2 minuts del centre d'Alella.

* La compradora d'aquest immoble liquidarà a més del preu anunciat, el 10% del preu finalment acordat per ambdues parts (5% si és menor de 32 anys i el destina a habitatge habitual).

Especificacions
+5
+4
700
Lujo
Vistas al Mar
Parking
Localitat
Espanya » Barcelona » Alella
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat