Cercador avançat
Opcions
X

Parcel·la en venda en urbanització mar i muntanya, Alella.

Ref: 275

375.000€ Compra

Detalls

Estupenda parcel·la de 585m., Totalment plana, situada a la urbanització Mar i Muntanya d'Alella. A prop dels accessos de l'autopista i de la NII.

El coeficient d'edificabilitat del 0'8 permet construir una casa de fins a 468 m² sobre rasant en planta baixa i dues plantes, més soterrani.

La compradora del presente immoble liquidarà a més del preu anunciat, el 21% en concepte d'IVA més el 1.5% d'AJD, del preu finalment acordat per ambdues parts.

Especificacions
Localitat
Espanya » Barcelona » Alella
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat