Opcions
X

Bonica casa amb ampli jardí i piscina.

Ref: 893

545.000€ Compra | No disponible

Detalls

Estupenda casa unifamiliar en venda a Cabrils, de 198m construïts en parcel.la de 1000m, amb bonic jardí i piscina. La casa està distribuïda en 2 plantes. A la planta principal trobem saló menjador en dos ambients, cuina office recentment reformada, 1 habitació, bany complet i garatge per a 2 cotxe s. enplanta 1a, 3 habitacions, una d'elles suite i un altre bany complet, hi ha una zona oberta on actualment està ubicat el despatx. La casa té gas ciutat i unes boniques vistes.

Es ven amb mobles i elestrodomésticos.

Especificacions
4
3
180
Jardín
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Cabrils
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat