Cercador avançat
Opcions
X

Casa a 4 vents amb àmplia parcel·la, en venda a Santa Susanna

Ref: M16090

270.000€ Compra | VENDIDA

Detalls

En una de les millors zones de Santa Susanna, casa a 4 vents construïda en àmplia parcel·la de 890 m. Aquesta casa de 206M està distribuïda en 2 plantas.En planta principal ampli saló menjador amb bonica llar de foc, cuina office equipada, bany complet i lavadero..En planta primera, tres habitacions 2 d'elles dobles i un altre gran bany complet. La casa també dispone d'un ampli garatge privat per a tres cotxes. A l'exterior, àmplia terrassa amb barbacoa i jardí que voreja tota la casa.Ubicada prop de tots els serveis ia tan sols 2 km. de l'estació de tren.

* La compradora d'aquest immoble liquidarà a més del preu anunciat, el 10% del preu finalment acordat per ambdues parts (5% si és menor de 32 anys i el destina a habitatge habitual).

Especificacions
3
2
206
Jardín
Parking
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Santa Susanna
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat