Cercador avançat
Opcions
X

Magnífica casa d'època en venda, a Caldes d'Estrac.

Ref: M16078

950.000€ Compra | VENDIDA

Detalls

Gran casa d'estiueig d'època en venda a Caldes d'Estrac, al nucli urbà, a 50 metres del Passeig del Mar i 200 metres de l'estació de tren. Situada a la costa del Maresme, a 30 minuts de Barcelona, ​​ideal per viure tot l'any. Construïda en 1888, sobre una parcel·la triangular de 1.656 m2. L'edificació principal, de gran interès arquitectònic, consta de 773m2, dividits en 3 plantes de 225 m2, més una coberta plana transitable amb dues torrasses accessibles i amb vistes al mar. La casa es troba en bon estat de conservació. Recentment s'ha rehabilitat la façana i la coberta, així com els tancaments exteriores.Rodeada d'un ampli jardí mediterrani amb construcció annexa i espai per a cotxes. S'accedeix a l'habitatge principal, per un porxo d'àmplies dimensions. La casa tieni unes dependències àmplies, així com sostres alts i acabats de calidad.Existe la possibilitat de dividir la casa en apartaments.

* La compradora d'aquest immoble liquidarà a més del preu anunciat, el 10% del preu finalment acordat per ambdues parts (5% si és menor de 32 anys i el destina a habitatge habitual).

Especificacions
+5
+4
773
Jardín
Lujo
Parking
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Caldes d'Estrac
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat