Cercador avançat
Opcions
X

Dúplex impecable en zona serreta de Cardedeu.

Ref: M16100

245.000€ Compra | VENDIDA

Detalls

Bonic dúplex a zona serreta Cardedeu. Aquest habitatge de 120m, consta d'una planta principal amb saló menjador amb sortida a balcó i vistes a Serreta, cuina office, una habitació tipus suite amb banyera, 2 habitacions senzilles i un altre ampli bany amb plat de dutxa, zona d'emmagatzematge, tipus armari , sota escala que porta a les golfes de 35m2, distribuïda en 2 ambients, con zona d'emmagatzematge extra, i sortida a terrassa solàrium, de 14m, amb magnífiques vistes a parc de la Serreta i Montseny. A més, en aquesta hàgim traster o zona de rentat i un 2n traster sota voladís teulada. Aquest impecable dúplex també té zona comunitària amb piscina, i dues places de pàrquing en què a part de 2 vehicles podem aparcar una moto. Està situat en una zona tranquil·la però alhora prop de totsus els serveis i accés a la variant, a més de a escassos 10/12 minuts caminant de l'estació de tren i centre neuràlgic del poble.

Especificacions
4
2
120
Ascensor
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Cardedeu
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat