Opcions
X

Magnífic pis en pla de Montgat

Ref: M19001

355.000€ Compra

Detalls

Bonic pis en plà de Montgat. Habitatge de 95m, amb ampli saló menjador amb sortida a terrassa, cuina i annexa a aquesta, cambra de de rentat, 3 habitacions, una d'elles tipus suite amb vestidor i bany i un altre bany complet, Totes les habitacions amb armaris encastats. Calefacció de gas i aire condicionat per conductes. Plaça de pàrquing inclosa en precio.Zona comunitària amb piscina.

<p> Situat en una de les millors i estratègiques zones de Montgat, amb tots els serveis, estació de tren, Montgat Nord (T1), accés a autopista sense pagament, a pocs metres de la platja i col·legi internacional Hameling.

Especificacions
3
2
95
Ascensor
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Montgat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat