Opcions
X

Magnífica casa unifamiliar en venda a Cabrera de Mar.

Ref: 569

750.000€ Compra

Detalls

Magnífica casa d'uns 550 m2 amb vistes al mar ia la muntanya en venda a Cabrera de Mar, Urbanització Mas Terrillo. Xalet construït el 2004 sobre parcel·la de 737 m2. Disposa de 4 amplis dormitoris i de 3 banys complets, un amb jacuzzi. Gran saló menjador d'uns 30 m2 amb molta llum i amb sortida directa aljardí amb piscina. Gaudeix d'una àmplia cuina - office de 18 m2 aprox. amb sortida a l'exterior on es troba una espaiosa ter raça de 90 m2 amb una preciosa pèrgola - menjador d'estiu. La casa té una sala polivalent situada a les golfes, ia més un gran celler a la planta soterrani. Garatge privat per a 2 cotxes,safareig i traster. Aire condicionat i calefacció. Situació i orientació privilegiada, amb molta tranquil·litat i molt de sol, però també a prop de tots els serveis.

* La compradora d'aquest immoble liquidarà a més del preu anunciat, el 10% del preu finalment acordat per ambdues parts (5% si és menor de 32 anys i el destina a habitatge habitual).

Especificacions
4
3
515
Jardín
Vistas al Mar
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Cabrera de Mar
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat