Cercador avançat
Opcions
X

Magnífica casa unifamiliar a Tiana / Montgat

Ref: M16113

690.000€ Compra | VENDIDA

Detalls

Gran casa de 260m2 construïts, en parcel • la de 570m2 .La habitatge està distribuït en 2 plantes: A la planta principal, ens dóna la benvinguda un ampli rebedor, saló menjador de 35m2 amb llar de foc, espaiosa cuina office de 20m2 amb dues sortides al jardí, també compta amb una suite amb bany, un lavabo de cortesia i bodega.En planta primera, saló estar de 25m2 amb petita cuina integrada, un espai fantàstic per tenir certa independència o com a zona d'esbarjo, tres dormitoris dobles, un dormitori senzill i un ampli bany. Tots els dormitoris de l'habitatge disposen d'aire condicionat.
A l'exterior, terrassa coberta amb barbacoa, amb accés ai des de la cuina i sortida directa a jardí i piscina.
L'habitatge compta a més amb un petit apartament, amb entrada independentet, compost d'un dormitori, zona d'estar amb cuina integrada i bany complet.
Zona d'aparcament exterior amb capacitat per a quatre vehicles.
Situada en una de les zones residencials més tranquil·les de la població de Montgat / Tiana, a pocs minuts de la platja, de l'estació i molt a prop de tots els serveis (Nou Mercat i Mercadona) i diversos col·legis, entre ells el prestigiós col·legi internacionalnal Hamelin.

Especificacions
5
+4
260
Jardín
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Tiana
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic E - 149 Kw h m²/any

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat