Cercador avançat
Opcions
X

Casa senyorial a sant pere vilamajor

Ref: M16112

456.000€ Compra

Detalls

Gran casa senyorial d'estil rústic, de 345m2 amb acabats d'alta qualitat i un encantador caràcter, que a més gaudeix d'unes tranquil·les i magnífiques vistes. Còmoda distribució amb totes les estades en planta, quedant el saló menjador a dos nivells. Gran rebedor des del qual accedim a les 4 habitacions una d'ellas tipus suite amb vestidor, ampli bany i terrassa privada amb vistes panoràmiques i un altre bany complet. Menjador des del qual s'accedeix, a un altre nivell, a acollidor i majestuós saló amb llar de foc i sortida a porxo / jardí; Cuina office amb accés directe al pàrquing ja porxo amb barbacoa i sistema de mosquiteres tipus estors. A la planta semisoterrani, gran estudi amb vidred'alta seguretat, amb parquet, molt lluminós i amb vistes i sortida al jardí, una altra habitació, bany complet i traster. Una casa que sentiràs teva des del primer moment. Parcel·la de 1037m.

* La compradora d'aquest immoble liquidarà a més del preu anunciat, el 10% del preu finalment acordat per ambdues parts (5% si és menor de 32 anys i el destina a habitatge habitual).

Especificacions
5
3
283
Jardín
Parking
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Sant Pere de Vilamajor
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat