Cercador avançat
Opcions
X

Gran casa amb jardí a Can Teixidó, Alella.

Ref: M17011

850.000€ Compra

Detalls

Gran casa d'arquitectura contemporània situada a l'exclusiva urbanització de Can Teixidó. Casa de 300m construïts sobre parcel·la cantonera de 924m. La casa aquesta envoltada per bonic jardí que gaudeix d'unes estupendes vistes al mar. Distribuïda en 2 plantes més soterrani bonic holl, ampli saló amb sortida a jardí i menjador independent, cuina office i bany; A la 2a planta, 5 habitacions, estudi i dos banys. En planta soterrani, celler i ampli garatge.

A 5 minuts de tots els serveis, col · legi internacional Hamelin, platja, tren i accés a l'autopista.

* La compradora del present immoble liquidarà a més del preu anunciat, el 10% del preu finalment acordat per ambdues parts (5% si és menor de 32 anys i el destina a habitatge habitual).

Especificacions
5
3
300
Jardín
Parking
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Alella
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat