Cercador avançat
Opcions
X

Xalet de luxe en venda a Alella

Ref: M17017

970.000€ Compra

Detalls

Magnífica casa a 4 vents, en excel·lent estat .La habitatge està distribuït en 3 plantes; A la planta principal ens rep ampli hall des del qual accedim al magnífic saló menjador amb sortida directa al jardí. La cuina office, moderna, molt àmplia i amb accés directo a la zona de barbacoa. Zona de safareig. Habitació en planta i bany complet. A la segona planta, dues habitacions dobles, una sala de TV, bany complet i àmplia suite amb vestidor i fantàstiques vistes .En la planta inferior, àmplia sala polivalent amb llar de foc. Rebost. Gran Garatge per a 4 cotxes. A l'exterior, còmode jardí d'uns 150m2, piscina privada i preciós i íntim porxo amb barbacoa.

* La compradora d'aquest immoble liquidarà a més del preu anunciat, el 10% del preu finalment acordat per ambdues parts (5% si és menor de 32 anys i el destina a habitatge habitual).

Especificacions
5
3
416
Jardín
Lujo
Vistas al Mar
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Alella
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat